2021 Yazı Gelmeden Önce Neden Solarçatı’lı Olmalısınız?

/ / Blog
Solarçatı,Urla GES Proje

Ülkemizde pandemi dönemi başlayalı 1 yıldan fazla oluyor. Evlerimizdeyken çok hızlı geçen bu zamanda 2021 yılı yaz aylarına yaklaşıyoruz. Havalar yavaş yavaş sıcaklamaya başlarken güneşi gökyüzünde daha çok görmeye başladık bile. Birkaç ay sonra ise evlerimizde oturmak, dışarı çıkamamak sıcaktan dolayı daha çekilmez bir hal alacak ve bazı elektrikli aletleri kullanmaya başlayacağız.

Klima, soğutucular, havuz pompaları ve daha birçok elektrik tüketimi fazla olan aletler vazgeçilmez olacak. Doğal olarak yaz aylarında elektrik faturalarımızda da gözle görülür bir artış gerçekleşiyor. İşte tam da bu yüzden yaz gelmeden önce Solarçatı sahibi olmayı istemelisiniz.

Neden yaz gelmeden önce?

Evlerinizin çatısına Solarçatı kurulumu yaptırmak için kurulum öncesi projeniz için birçok izin süreci gerçekleşir. Bu izin süreçleri yaklaşık olarak 2 – 3 ay arasında değişkenlik göstermektedir. Bu uzun ve sıkıcı izin süreçlerini Solarçatı olarak sizlerin adına gerçekleştirdikten ve tüm izinler alındıktan sonra 1 – 2 gün içerisinde kurulumunuz tamamlanır. Bu sebepten dolayı yaz gelmeden önce Solarçatı’lı olmaya karar verirseniz, yazın güneşten kendi elektriğinizi üretmeye başlar ve elektrik faturalarınızı düşünmeyi bırakırsınız.Güneş Enerji Panelleri

Solarçatı ile Daha Huzurlu Bir Yaz Mevsimi Geçirin

Yukarıda anlattığımız gibi süreç çok kısa olmadığı için şimdiden Solarçatı’lı olmaya karar verip, bizden hizmet almak için başvurursanız 2021 yazında kullandığınız klimaları, havuz pompalarını dert etmenize gerek kalmayacaktır. Karar verdikten sonra sakin ve huzurlu bir yaz mevsimini hayal etmeye başlayabilirsiniz. Yakın bir zaman içerisinde kalabalıklara hala giremeyecek olmamız düşünüldüğünde, evinizde serin, sakin, güvenli ve elektrik faturalarınızı düşünmeden yaz ayını geçirmek sizce de kulağa hoş gelmiyor mu?

En Verimli Mevsim: Yaz

Güneş panelleri güneşten gelen ışınları kullanarak elektrik üretimi yaparlar. Direkt olarak güneş ışığına ihtiyaç duymadan bulutlu günlerde de üretim gerçekleştirseler de güneş panelleri en yüksek üretimlerini direkt güneş ışığı aldıkları zaman yapar. Bildiğiniz üzere ülkemizde güneşin gökyüzünde görüldüğü, sıcaklıkların en yüksek olduğu mevsim yaz aylarıdır. Yaz gelmeden Solarçatı sahibi olursanız sisteminizin ilk deneyimini yaz aylarında yapmış sizin için faydalarını hızlı bir şekilde görebilirsiniz.

Güneş enerji paneli verimliliği

Enerjinizi Geleceğe Saklayın

Gün geçtikçe maliyetleri azalan güneş enerji sistemlerinin, çevreye ve cebinize faydaları düşünüldüğünde geleceğin dünyasında vazgeçilmez olacağı gözle görülür bir gerçektir. Siz de geleceğe şimdiden hazırlanmak ve enerjinizi geleceğe saklamak isterseniz bırakın Solarçatı sizin için her şeyi halletsin. Müşteri formumuzu doldurarak veya bizleri arayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Umuyoruz ki geleceği birlikte inşa ederiz.

Blog güncellemelerini alın

TOP